"Ученикът не е съд, който трябва да бъде запълнен, а факел, който трябва да бъде запален."

Таланти

Луиза


”Отивам до Париж да изчукам един 22 годишен французин и се връщам за уикенда” - отговори на въпроса Луиза, докато дояждаше пилешкото къри и допиваше бялото вино. Сравнително дългата и тригодишна връзка с един австралиец приключи миналата седмица с едно презокеанско обаждане за негова сметка. Искаше жертви от мъжки пол.Не и пукаше че около нея на масата бяха само такива,всички бяха еднакви за нея с изключение размера пениси и комплекси.Тоя който стоеше срещу нея с тексаския акцент всъщност не беше лош,чудеше се дали ще има време преди полета да отскочат до неговата стая.

”Бекхенда се изпълнява най-добре като се наведеш напред, рамото ти сочи топката и изправяйки се на тежестта на дясното коляно, удряш докато очите ти са до последно на мястото на контакта на ракетата с топката” - беше тренирала тенис 10 години и сега полупияна обясняваше на опулилите се насреща 20 чифта очи.

Застанала в центъра на хола, размахала тенис ракета, дъвчейки пилешкото се чувстваше добре, карайки пичовете да се чудят дали тази яка мацка е толкова кукуригу.

Секс от скука, секс като бодибилдинг, секс за доказване, секс от самота, секс просто, защото няма да си по-млада, искаше го всичкия.

 

“Always look on a bright side of life” е любимата песен на всички наемни убийци беше чел някъде Дейв, и тайно се подсмихваше, докато я пееше на трима полупияни шведи. Бакшиша днес беше гувнян и това, че малкото буренце до преливаше от Йегемайстер и разгазирана бира, хич не го топлеше.

Той беше гласът на Стокхолм, всичко го познаваха и се кефеха на джококърската му бленда. Свиренето в тая дупка щеше да плати наема му, което донякъде го успокояваше, пък и на улицата, където иначе дрънкаше, минувачите ставаха все по-стиснати. Дали не трябваше да си остане готвач, макар че мацките сега бяха със сигурност повече. След работа стоеше в квартирата с другите и гледаше окачалката с тенис ракета.

Тая Луиза май щеше да влезе в тефтера му за трофеи. Един-два трика и готово, но сега пък и трябваше да се разправя с тъпия американец.

 

“No shit” си промърмори Чалан, докато всмукваше от лулата прясна тревичка и гледаше готината европейка, която размахваше тенис ракета и пилешко бутче.” Тая е моя човече” – си мислеше той и благословеше деня, в който се чупи от Ню Джърси.” Fuck me” – никой няма да ми повярва “back home” че чукам такива парчета. За да убеди смахнататите му приятели, той правеше снимки на всички, с които успяваше да спи. Някои дори му даваха да им снима циците-е с тия той беше най-горд. Само тоя тъпак Дейв го дразнеше, с постоянното усилие да се хареса. Не само това, ами крайно любопитен стигна дотам, че вчера влезе в банята докато се целуваха с Джули под душа.

 

“ See ya ” – беше всичко което успяха да чуят, преди привлекателното тяло на Луиза да се изпари от стаята.Останаха на масата, и после всички се прибраха мълчаливо да спят.

оцени този текст

слаб отличен